Palveluliikenne

Palveluliikenne

Palveluliikenne on kaikille avointa, mutta erityisesti liikkumisrajoitteisille esim. vanhuksille tarkoitettua joukkoliikennettä. Kaikille avoimessa palveluliikenteessä ajetaan tietyt ennalta määrätyt reitit tiettyinä päivinä ja osittain kutsuohjattuna. Kuljettaja avustaa tarvittaessa matkustajia autoon nousussa ja siitä poistumisessa. Tarvittaessa ja tilattaessa asiakas noudetaan kyytiin kotoa ja viedään takaisin kotiin.

Palveluliikenteestä peritään reiteillä 2-5 matkustajilta linja-autotaksan mukainen maksu. Reitillä 1 matkan hinta on 3 euroa/suunta.

Reitti 1  Myttäälä - Onkkaala palveluliikenne
Reitti ajetaan tiistaisin Myttäälän ja Onkkaalan sekä Palvelutalon väliä, asiakkaan tilauksesta edellisenä päivänä tehdään lenkki myös Epaalan koulun ja Seitsyentien/Perkiöntien kautta.
Reittiä ajaa Helmikkalan Liikenne Oy, Janne Helmikkala p. 0400 130 689. Aikataulu

Reitti 2  Laitikkala - Onkkaala palveluliikenne
Reitti ajetaan keskiviikkoisin Laitikkalan ja Onkkaalan väliä, asiakkaan tilauksesta edellisenä päivänä haetaan asiakas myös Vuolijoelta.
Reittiä ajaa taksi Tapio Alhonen, p. 0400 485 561. Aikataulu

Reitti 3  Aitoo - Puutikkala palveluliikenne
Reitti ajetaan torstaisin Aitoon, Puutikkalan ja Luopioisten kirkonkylän väliä sen mukaan mistä asiakkaat tulevat kyytiin. Asiakkaat tilaavat kuljetuksen edellisenä päivänä.
Reittiä hoitaa Liuttu Logistiikka Oy, p. 045 353 3322  Aikataulu
 

Reitti 4  Ämmätsä - Kyynärö palveluliikenne
Reitti ajetaan torstaisin Ämmätsän, Kyynärön ja Luopioisten kirkonkylän väliä sen mukaan mistä asiakkaat tulevat kyytiin. Asiakkaat tilaavat kuljetuksen edellisenä päivänä.
Reittiä hoitaa Liuttu Logistiikka Oy, p. 045 353 3322  Aikataulu


KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUS
SAPPEE/SALMENTAKA - ONKKAALA 10.8.-21.12.2016 sekä 9.1.-2.6.2017

Koululais- ja asiointikuljetusta ajetaan koulupäivinä maanantaista perjantaihin Pälkäneen yhteiskoulun aikataulujen mukaan.   
Reittiä hoitaa Tilausliikenne Hanki Oy, p. 0400 975 800  Aikataulu
 

Palveluliikenne Sappee/Salmentaka-Onkkaala kesäaika
Reitti ajetaan yhtenä päivänä viikossa keskiviikkoisin.