Matkailuyrityksille

 

AJANKOHTAISTA MATKAILUALALTA
 


Pirkanmaan matkailuparlamentin 2014 aineisto löytyy Tredealta. Siellä on myös Visit Finland matkailijatutkimuksen väliraportti. Kannattaa tutustua!

 

Matkailun edistämiskeskus – MEK toimii  vuoden 2015 alusta osana Finproa nimellä Visit Finland. Toimenpiteemme jatkuvat suunnitellun mukaisesti, ne löytyvät samoilta tutuilta sivuilta, vain osoite muuttuu: www.VisitFinland.fiMatkailun edistämiskeskus – MEK toimii ensi vuoden alusta osana Finproa nimellä Visit Finland. Toimenpiteemme jatkuvat suunnitellun mukaisesti, ne löytyvät samoilta tutuilta sivuilta, vain osoite muuttuu: www.VisitFinland.fi

Matkailuyrittäjän kansainvälistymisopas

Visit Finland on tuottanut uusitun, käytännönläheisen oppaan kansainvälisille markkinoille tähtäävän yrityksen tarpeisiin. Matkailumarkkinoinnin perusteiden lisäksi käytännönläheinen opas tarjoaa konkreettisia vinkkejä ajan hermoon. Matkailumarkkinat muuttuvat nopeasti – alan ensimmäistä digimurrosta seuraava murros tuonee mukanaan yhä älykkäämpiä palveluita ja tehokkaampia jakelukanavia. Jakelukanavien kehitys ei muuta sitä tuttua tosiseikkaa, että etäisyyden kasvaessa myös kanavien merkitys kasvaa. Some tuo mukanaan uudenlaista opittavaa. Näihin haasteisiin pureudutaan oppaassa ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen teos kansainvälisesti toimivalle yritykselle. Tutustu oppaaseen.

Modernit Humanistit -työkirja

Työkirja tiivistää Modernit Humanistit -tutkimuksen tulokset helposti omaksuttavaan muotoon ja syventää tutkimuksen segmentti-  ja maakohtaista informaatiota. Tehtävien ja vinkkien avulla helppo oppia ymmärtämään millaisista tuotteista kohderyhmämme on kiinnostunut. Työkirja löytyy tästä linkistä.

Valtakunnallisen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaarin esitysmateriaalit ovat nyt saatavilla.

Tredean matkailu-uutiset ovat luettavissa täältä. Muista aktiivisesti tviittailla Pälkäneen tapahtumista ja Tampereesta!


Tutustu maaseutumatkailuaiheisiin julkaisuihin osoitteessa issuu.com !