Kostiakeskus

Kostiakeskus

 

Pälkäneen kunta on perustanut Kostiakeskuksen Onkkaalantien varteen osoitteeseen Onkkaalantie 76, 36600 Pälkäne.

Kostiakeskus on kaikkia kuntalaisia palveleva monen toiminnan paikka. Kostiakeskukselta löytyy kierrätys- ja kirpputorikeskus, sähköisen asioinnin palvelu sekä kuntalaisten yhteinen olohuone, jossa on tarjolla tuoretta kahvia ja päivän lehdet. Yhteistyökumppaneina toimivat paikalliset järjestöt, seurakunta, yrittäjät sekä aikuissosiaalityö. 

Kostiakeskuksen tilat toimivat myös paikallisten yhdistysten ja järjestöjen kokoustiloina, joiden vuokrausta voi kysellä Kostiakeskuksen tiimiltä.

Kostiakeskus toimii myös kauppojen ylijäämäruuan sekä EU ruoka-avun jakelukeskuksena.

Lisäksi Kostiakeskuksella toimii TE-hallinnon yhteispalvelupiste, josta voi pyytää apua työllisyyteen liittyvissä asioissa sekä jonne voi jättää TE-hallinnolle menevät kirjeet. Kostiakeskukselta löytyy myös videoneuvotteluhuone.

Kostiakeskuksen toimintaa kehitetään kuntalaisia kuulemalla, yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Kierrätyskeskus- ja kansalaistalotoiminnan ohella Kostiakeskus vahvistaa välityömarkkinoita Pälkäneen kunnassa ja tarjoaa osallistumisen mahdollisuuksia työelämän ulkopuolella oleville.  Tätä toimintaa rahoittaa kunnan lisäksi Euroopan sosiaalirahasto. 

Kostiakeskus on arkisin auki klo 10-16. Torstaisin on pidennetty aukiolo klo 18 saakka.

Lisätietoja Kostiakeskuksesta ja sen toiminnoista antavat Kostiakeskuksen työntekijät Jussi Huuskonen p. 050 467 0269 ja Kaisa Höijer p. 050 467 0391. Sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@palkane.fi.
Tilojen vuokrausta sekä kierrätystavaraa ja esimerkiksi huonekalujen tuontia koskevia asioita voi tiedustella Kostiakeskuksen tiimin numerosta 050 306 1571.

Ajankohtaisista asioista tiedotetaan Kostiakeskuksen facebook-sivuilla. Tykkää meistä ja seuraa ilmoitteluamme!